Krokhol Amateur Open!

Vi er utrolig stolte av å kunne invitere til Krokhol Amateur Open. Dette vil bli en fantastisk to-dagersturnering for spillere med alle ferdighetsnivåer, på baner av ypperste kvalitet. Takket være våre venner på Klemetsrud Diskgolfbane har vi fått anledning til å avholde turneringen på begge baner, som igjen vil sørge for et potensielt dobbelt så stort felt, og enda mer utfordringer for dere spillere.

Vi vil tilby 10 klasser, så her er det noe for alle og enhver. Sett deg inn i all infoen du finner på våre hjemmesider under “Krokhol Amateur Open”, så er vi ganske trygge på at du vil bli overbevist.

Blant annet kan vi skilte med en av de største spillerpakkene dette landet har sett. Vi nevner sekk, flere disker, vannflaske, tskjorte, mini til hver eneste påmeldte. Faktisk er det sånn at verdien på spillerpakken vil overstige påmeldingsavgiften med nesten det dobbelte. Vi er trygge på at spillerpakken alene vil være grunn til å melde seg på. 

Krokhol Amateur Open vil være helgen før Krokhol Open, 6.-7. juli, og markere startskuddet for en uforglemmelig uke hos oss. Planleggingen er allerede veldig godt i gang, og vi forsøker å tilrettelegge for at folk vil tilbringe en hel uke hos oss, der de får spilt selv første helgen, så vil vi sørge for masse stas i løpet av uken, før verdenseliten inntar banen fra torsdag. For en fest det blir! Publikumsbilletter til Krokhol Open er for øvrig rett rundt hjørnet, dere vil bli holdt oppdatert.

Alle som spiller Krokhol Amateur Open skal føle at de spiller en profesjonell turnering under Krokhol Open-paraplyen, med alt det fører med seg. Banene skal være striglet og klargjort, men det utenomsportslige skal også stå i høysetet. Det skal være en turnering med lave skuldre og store smil, men innenfor profesjonelle og lekre rammer.

Påmeldingen til Krokhol Amateur Open vil åpne 28.01.2024 kl 19:00, og det vil kun være én fase. Med andre ord – førstemann til mølla. Du vil finne mengder med informasjon om påmeldingen på våre nettsider. Les deg gjerne spesielt opp på dette med klasser og krav, for å vite akkurat hvordan du melder deg på. Vi har forsøkt å beskrive det så tydelig som mulig, men om noe skulle være uklart og du har noen spørsmål, så send dem veldig gjerne på e-post! Vi svarer kjapt.

For å ikke gjøre denne posten utålelig lang, så vil vi heller fordele infoen litt gradvis i ukene som kommer. Men vi kan altså allerede love en folkefest og turnering med 200+ spillere, som vil foregå på to fantastiske baner. Alle spillere skal følge seg godt ivaretatt, og få en pro-opplevelse på en amatørturnering. Du kommer IKKE til å angre!

Related Posts

Leave a Reply