We need YOU!

Under fjorårets turnering hadde vi veldig mange som meldte seg og stilte opp, og på grunn av dere ble turneringen en suksess og vi fikk forespørselen om å arrangere noe enda større i år. Tusen takk til alle sammen – for en gjeng dere var! Vi lærte masse av fjoråret, og har allerede begynt å planlegge godt for endringer på ting som ikke fungerte optimalt da. Vi er sikre på at årets turnering kommer til å gå enda smoothere, og sørge for færre svetteperler i panna for arrangører og frivillige! Dette kommer til å bli en fest for spillere og publikum, men ikke minst for de frivillige!

Vi har fått hjelp av Thomas Lundquist til å sette opp et system for registrering/påmelding av frivillige, og portalen har vært åpen noen uker allerede uten at vi har annonsert det, for å gi systemet en soft start. Det ser ut til å fungere utmerket, og vi gleder oss til å benytte oss av alle mulighetene det gir oss. 

Registrering fungerer som følger; Dere klikker på lenken under og melder dere på. Der kan dere legge igjen noe info, blant annet om hva slags type vakter som ønskes. Merk at det kan hukes av flere ting –  det blir vi glade for. Om ca en uke vil de konkrete vaktene legges ut, og da vil dere få en e-post om det. Deretter kan dere begynne å velge vaktene dere ønsker. Men altså, aller først, registrér dere asap om dere ønsker å hjelpe til og være med i frivillig-gjengen!

Som frivillig kan vi garantere deg en artig helg, med orkesterplasser til verdens beste diskgolfere på Krokhol. Vi vil sette opp vakter slik at alle skal få fine dager. Vi trenger hjelp til det aller meste, og er ganske sikker på at de fleste vil finne noe de synes er gøy der. Som frivillig vil du få en utrolig kul frivilligpakke, der størrelsen avhenger av hvor mange vakter du tar. Disker, sekker, t-skjorter, og masse annet nevnes allerede nå. Ved endt vakt vil frivillige også få publikumstilgang til turneringen(GA). I tillegg vil man bli invitert på tilstelninger, få mulighet til tidlig påmelding på småturneringer i KO-uka, samt bli prioritert i autografkøer osv.
Gå inn på https://www.krokholopen.com/volunteers/ les gjerne teksten der, før du klikker på “påmelding frivillig”.

Selv om vi ønsker så mange frivillige som mulig, så blir vi veldig glad om du tenker deg to ganger om før du melder deg på. Kule frivilligpakker og orkesterplasser til turneringen bør ikke være eneste motivasjon til å melde seg på, selv om den selvsagt er helt gyldig grunn også! Men vi håper dere også har et brennende ønske om å lage en skikkelig prima turnering sammen med oss.

Vi takker på forhånd til alle som melder seg på –  dere er de største heltene vi har!

Related Posts