BOOKING

Booking 

Aller først vil vi nevne at Krokhol DGC er en non-profit bane, og alle inntekter vi får via greenfees og årskort går tilbake til banen, i form av leie, vedlikehold og utvikling. Ingen av personene du ser jobbe på banen får én krone i lønn, alt er gjort på frivillig basis.Greenfees og booking
Krokhol DGC er gratis å spille hverdager fram til 12:00 og helgedager/helligdager etter 17:00. I disse tidsrommene trengs det ikke bookes tid.

Utenom dette må det bookes tid og betales(50NOK) for spill på SweetSpot.

Nettversjonen av Sweetspot på lenken over fungerer helt fint, men på telefon anbefaler vi helt klart bruk av appen, den gir enda mer info og er enklere i bruk. Den finnes i appstore både for Apple og for Android.

 

Årskort

Vi håper så mange som mulig kjøper årskort på Krokhol, da dette går til å sikre eksistensen til banen og sikrer oss forutsigbarhet for vedlikehold og utvikling. Vi har to forskjellige typer årskort/sesongkort:

1. Vanlig årskort 700,-
Dette sikrer deg gratis spill og booking. Vanlige årskort vil kunne ha reservasjoner av to teetider samtidig


2. Patriots 1.000,

Dette sikrer deg gratis spill og booking. Patriots vil kunne ha reservasjoner av opptil seks teetider samtidig. I tillegg vil de få ett gratis BirdieBadge, og mulighet til forhåndspåmelding på turneringer arrangert av KDGC i løpet av sesongen. Vi jobber stadig med utvikling av nye fordeler for Patrioter.

Én stk BirdieBadge kan hentes gratis av Patriots i proshoppen på Krokhol mot fremvisning av medlemsside på Sweetspot. For alle andre kan BirdieBadge kjøpes for 200,-.

Årskort kan kjøpes på denne lenken, eller i appen.


Kort om Sweetspot
Etter titalls møter, og utrolig nøye vurderinger falt vi ned på å bruke Sweetspot til booking. Ingen av de eksisterende tjenestene innen diskgolf dekket våre behov, og krevde alt for mye manuell administrering. Vi så etter muligheter til å utvikle noe selv, men hverken tid eller økonomi tillot oss det. Etter å ha besøkt Ale DiscGolfCenter, som også bruker Sweetspot, og sett hvor enkelt og bra det fungerte, så fant vi ut at Sweetspot var en tilnærmet perfekt løsning for oss. Vi tror det blir et stort løft for banen og for dere spillere. Vi anbefaler å bruke Sweetspot sin app for booking, men alt kan også gjøres via nett. Det kan være lurt å trykke på det lille hjertet ved Krokhol DGC for å lagre banen. Det gjør alt mye enklere når dere åpner appen neste gang.